PYYDÄ TARJOUS
Outdoor Finland / OF News

Ajankohtaiset | Arkisto: 2018 | 2016 | 2015 | 2014

OF News (arkisto)

06.06.2018

Investointeja ja innovatiivisuutta – Ulkomainospäättäjien luottamus alan kasvuun vahva

Ulkomainosyritysten vetäjät näkevät alan positiivisen kehityksen jatkuvan. Ulkomainonta on merkittävä massamedia, joka tavoittaa jatkossa entistä tehokkaammin.

Soittokierros Outdoor Finlandin jäsenyrityksille tukee näkemystä, että ulkomainonnan vahvan kasvun taustalla on digitaalisuuden esiinmarssi ja investoinnit toimintaan. Ulkomainonnassa digi ei ole syönyt perinteistä mainontaa, vaan kasvusta on päässyt nauttimaan koko ala. Digitaalisuuden imussa perinteinen ulkomainos voi entistä paremmin. Lue lisää toukokuun uutiskirjeestä.

 

Lue lisää »

05.04.2018

"Digitaalisen ulkomainonnan mahdollisuuksista nähty vasta pintaraapaisu"

Grand One palkitsee jälleen parhaat kotimaiset digitaaliset kampanjat. Torstai-iltana Helsingissä järjestettävässä palkintogaalassa julkistetaan myös Paras digitaalinen ulkomainos -sarjan voittaja. 

Outdoor News kysyi Grand Onen palkintoraadilta, mikä on suomalaisen digitaalisen ulkomainonnan taso ja kuinka suunnittelu on pysynyt mukana ulkomainonnan kasvussa.

Grand Onessa palkittavilta työltä odotetaan ennen kaikkea digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämistä, vuorovaikutteisten elementtien käyttöä ja dynaamista sisältöä. OF News tiedusteli digitaalisen ulkomainoskategorian palkintoraadin jäseniltä Sari Heinilältä ja Ilkka Uotilalta, miten Grand Onessa mukana olevat ulkomainokset vastasivat tähän haasteeseen.

 

Lue lisää »