OF NEWS 3/2016 - Hyvää Joulua ja Menestystä vuodelle 2017!

Lue numero:

OF NEWS 3/2016 - Hyvää Joulua ja Menestystä vuodelle 2017!

Tuo ajatus ulos vuonna 2017
Ota ulkomainonta osaksi yrityksesi menestystarinaa

Jos sinulla on ajatus, innovaatio tai tarjous, tuo se rohkeasti ulos.

Tee kampanja kiinnostavasti ja laadukkaasti. Outdoor Finlandin jäsenyritykset auttavat löytämään tehokkaat ratkaisut vuoden 2017 menestyviin kampanjoihin.

Vuonna 2016 ulkomainonta on ollut jälleen ohittamaton. Mainostajat ovat tavoittaneet tehokkaasti ulkomainonnan avulla suuren yleisön. Koko ajan lisääntyvien digitaalisten mainospintojen avulla kampanjoihin on pystytty tuomaan lisää joustavuutta ja luovuutta.

Kun mediamainonnan kehitystä tutkitaan, on ulkomainonnan kasvu jatkunut koko vuoden ajan. Lokakuussa ulkomainonta kirjasi seitsemän prosentin nousun edelliseen vuoteen verrattuna (TNS Gallup).

Suomen menestystarina on jatko-osa kansainväliselle kehitykselle. Isossa-Britanniassa ulkomainonta lisäsi vuoden 2016 kolmannella kvartaalilla osuuttaan 3,5 prosenttia edellisestä vuodesta.

Brittein saarilla digitaalisen ulkomainonnan kasvu on ollut vuoden aikana peräti 26 % ja digipintojen osuus koko ulkomainonnan mediapotista on nyt jo 37 % (Outsmart UK).

Suomessa digitaalinen ulkomainonta on kasvattanut osuutensa vuoden 2016 aikana reiluun neljännekseen kaikesta ulkomainontaan käytetyistä mediaeuroista.

Ajatukset ulos ulkomainonnalla

Ulkomainosliitto on startannut ’Ajatus ulos’ –kampanjan, jonka tarkoituksena on herätellä ihmiset ajattelemaan (vaikka aivan pienenkin hetken ajan) mainonnan mahdollisuuksia, viestejä ja toteutustapoja.

Ulkomainonta on mainosviestien kasvavina aikoina ainoa väline, jota kohderyhmäsi ei voi ohittaa. Siihen ei ole olemassa adblockereita, skippausmahdollisuutta tai volyyminappulaa.

Ulkomainonnan teho perustuu vahvaan peittoon, tarkkaankin kohdennettavuuteen ja pitkäkestoiseen näkyvyyteen. Ulkomainonnalla rakennat joko mielikuvaa tai ohjaat suoraan ostoksille. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Pyydä tarjous tai kysy lisää ulkomainonnan mahdollisuuksista Ulkomainosliiton jäsenyrityksiltä: