PYYDÄ TARJOUS

Outdoor Finland

Outdoor Finland - Suomen Ulkomainosliitto toimii koko ulkomainosalan edustajana, edunvalvojana ja kehittäjänä Suomessa.

Outdoor Finland tekee aktiivisesti yhteistyötä oman jäsenkuntansa sekä mainostoimistojen, mediatoimistojen ja mainostajien kesken. Lisäksi järjestö hoitaa yhteyksiä viranomaisiin, jotka vastaavat meillä ulkomainonnan valvonnasta ja säätelystä.

TUO AJATUS ULOS

Jos sinulla on ajatus, idea, innovaatio tai esimerkiksi tarjous, tuo se ulos, ja tee se kiinnostavasti ja laadukkaasti.

Lue aiheesta lisää

 

Ulkomainonnan vahva kasvu jatkuu –Myös finanssialan kiristyvässä kilpailussa luotetaan ulkomainontaan

Ulkomainonnalle alkuvuosi on ollut pitkään jatkuneen kasvun aikaa. Toimialoista erityisesti finanssiala on raportoinut merkittäviä kasvulukuja mediapanostuksiin. Kilpailu pankkisektorilla kovenee säätelyn vapautumisen takia ja ulkomainonta nähdään tärkeänä mediana, kun investointeja mediamarkkinoille tehdään.

Ulkomainonta kirjasi kesäkuussa mediamainonnan määrän muutoksessa peräti 21,1 prosentin kasvun vuoden 2017 vastaavaan aikaan verrattuna. Vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana ulkomainonnan kumulatiivinen kasvu on ollut eri medioiden keskuudessa kaikkein suurinta (10,4 %).

Lue lisää

Investointeja ja innovatiivisuutta – Ulkomainospäättäjien luottamus alan kasvuun vahva

Ulkomainosyritysten vetäjät näkevät alan positiivisen kehityksen jatkuvan. Ulkomainonta on merkittävä massamedia, joka tavoittaa jatkossa entistä tehokkaammin.

Soittokierros Outdoor Finlandin jäsenyrityksille tukee näkemystä, että ulkomainonnan vahvan kasvun taustalla on digitaalisuuden esiinmarssi ja investoinnit toimintaan. Ulkomainonnassa digi ei ole syönyt perinteistä mainontaa, vaan kasvusta on päässyt nauttimaan koko ala. Digitaalisuuden imussa perinteinen ulkomainos voi entistä paremmin.

Lue uutinen kokonaisuudessaan täällä